3x manieren om te beginnen met Notion

Waarschijnlijk heb je al van Notion gehoord en heb je nu zoiets van; klinkt super interessant! Alleen waar moet ik in hemelsnaam beginnen? Zelf vind ik Notion echt megafijn programma om mee te werken, maar uit ervaring weet ik ook dat het in het begin best wel even zoeken is.

Lees meer »

Stappenplan voor het maken van een weekplanning

Een weekplanning maken geeft rust, overzicht en een gevoel van controle. Het is zonde om je week te laten bepalen door de waan van de dag. Door het maken van een weekplanning, wordt je niet verrast. Je bent voorbereid op de week, en daarom verloopt deze vlekkeloos! Je kan bewust van je week genieten. Het maken van een weekplanning hoeft niet lang te duren. Je hebt al genoeg te doen.Om een goede weekplanning te maken, heb ik een stappenplan gemaakt!

Lees meer »

5 tips voor een overzichtelijke actielijst

Herken jij dit? Je gaat fanatiek aan de slag met een actielijst. Voor je het weet heb je een waslijst aan acties. De hele dag werk je KEI hard! Maar aan het einde van de dag voelt het alsof je niks hebt gedaan. Je hebt niks kunnen afstrepen van je actielijst.Ontevreden plof je op de bank. Je hoofd zit nog vol van die volle actielijst.

Lees meer »