‘’Ik geloof dat de wereld mooier wordt,

als jij met plezier naar je werk gaat’’’.

Hi, ik ben Rian, doel- en resultaatgericht, systematisch, analytisch, rustig in chaos en ik vind het fijn om mensen te verbinden.

Als trainer en facilitator help ik jou aan meer tijd, kwalitatieve aandacht, meer energie en rust.

 

Als dochter van een tuinder in het Westland, heb ik de mentaliteit ‘’niet lullen, maar poetsen’’.

 

Ik ben gewend om altijd hard en veel te werken. Maar tijdens mijn loopbaan

carrière ervaarde ik dat je niet altijd hard en veel hoeft te werken, maar je beter slim kunt werken. Dit levert meer energie op en zo verspil je geen tijd. Ik geloof er namelijk in dat als je geen tijd verspilt dat je dan meer kunt doen en meer tijd over hebt voor jezelf.. 

 

Ik vertel je mijn verhaal…

Ik ben dus geboren in het Westland, ons, kent ons. Maar ik voelde al snel dat ik meer van het leven wilde. Ik wilde op avontuur. Tijdens mijn opleiding Horeca Ondernemer Manager heb ik een half jaar stage gelopen in een hotel Barcelona. Daar ervaarde ik dat ik hou van verbinding met mensen, gezelligheid, en mensen blij maken.

 

Mijn leraar was ook lakei bij Paleis Noordeinde. Via hem kwam ik in dienst bij Paleis Noordeinde en wauw wat een bijzondere ervaring vond ik dat.
Ik organiseerde daar de evenementen binnen de paleizen. Het was heel divers, zoals het maken van draaiboeken, uitnodigingen, menu’s, regelen van hotels, beheren van CRM, etc. Mijn mooiste herinnering was de van A tot Z organisatie van de 40ste verjaardag van Koningin Máxima. In Paleis Noordeinde heb ik geleerd om procedures op te stellen en te volgen en hoe belangrijk structuur is. Omdat er een duidelijke focus was.

Na 3 jaar kreeg ik een vast contract, alleen dit voelde voor mij te beklemmend, ik was nog jong en wilde weer een nieuw avontuur.
Dus besloot ik om te gaan solliciteren.

Na Paleis Noordeinde kwam ik terecht bij een stichting en begon ik naast mijn 40-urige werkweek met de HBO opleiding Management, Economie en Recht. Dit combineren was een flinke uitdaging dus mijn planningskills en discipline waren destijds onmisbaar!

Toen ik begon bij de stichting was ik medewerker nummer 8, toen ik wegging waren er 150 medewerkers.

 

Het is super leerzaam om in zo’n sterk groeiende organisatie mee te groeien en bij te dragen aan het optimaliseren van de processen.

Zo was ik de projectleider voor de implementatie van het softwareprogramma  ‘’Exact’’. Ik was verantwoordelijk voorde gehele implementatie, het uitrollen van de processen en instructies geven aan de medewerkers. Daarnaast deed ik de optimalisatie van o.a. de inkoopprocessen en onboarding van medewerkers. Ik organiseerde evenementen en er moest overal beleid voor komen.

Ik voelde mij zo fijn, omdat ik het bedrijf en de medewerkers op alle vlakken maar dat was ook meteen mijn uitdaging.

Ik heb veel geleerd en mooie ervaringen beleefd, maar ik merkte ook dat het bedrijf te hard groeide voor de organisatie ervan. Er was te weinig focus. En zo ook voor mij.

De Stichting heeft zo’n mooi doel, maar het was zonde dat dit soms ten koste ging van sommige medewerkers die hun hele hart ervoor gaven, maar uiteindelijk een burn out kregen.

 

De groei leerde mij hoe belangrijk een slim geautomatiseerd systeem in je organisatie is, en dat je efficiënte bedrijfsprocessen hebt. Als die niet meegroeien, kan dat daarna de kop van je medewerkers en je bedrijf kosten. De medewerkers worden moe en gestrest, hebben geen liefde en tijd voor henzelf, en dus vielen ze uit. Maar ook dat je focus moet hebben, en keuzes moet maken.

Daarom vind ik het zo belangrijk om organisaties (en daarmee de medewerkers) te helpen met een slimme werkwijzeefficiënte processen en slimme systemen.

Na mijn carrière bij de Stiching heb ik jarenlange ervaring als Project Management Officer / Management ondersteuner / projectleider interne verbeterprojecten.

Waar ik mijn kwaliteiten zoals organiseren, analyseren, structuur, optimaliseren van processen en systemen goed kwijt kan.

Maar nog steeds was er geen focus. Deels kwam dat door mijn overtuiging dat ik hard moet werken, dus pakte ik alles aan. Ik kan goed organiseren, dus het lukte wel, maar ik werkte nog steeds hard, en niet slim. Ik voelde dat ik veel tijd en energie kwijt was aan rompslomp.
Het opzoeken van documenten en info, administratie en alle workflows handmatig uitvoeren. Dit moet anders dacht ik!

Ik werd moeder van mijn eerste zoon en in Corona tijd zag ik de kans om mensen te helpen met focus en ruimte en rust in hun hoofd.
Isi Day Support werd een feit.

Ik gaf planningssessies aan Business Moms en hielp samen met een content creator de studenten van de opleiding HRM aan de Haagse Hogeschool met de strategie en contentplanning van hun Instagram account. Ik merkte dat iedereen tegen hetzelfde aanliep; er miste weer focus, structuur, een gebrek aan tijd en een goede planningstool. Vol verbazing zag ik weer hoe iemand met post-its, Word documenten en notitieboekjes aan de slag was.

Volledig het overzicht kwijt.

Toen ontstond de ambitie om mensen te helpen met een ''easy business''.
Een bedrijf waarin jij in je kracht staat, er geen tijdsverspilling is en je doelen worden bereikt.

En dat je nog steeds energie over hebt aan het einde van de dag.

Het easy business traject is de oplossing voor als je stress voelt, je even door de bomen het bos niet ziet, 

en dat ene project wil uitvoeren, maar ook je focus wil blijven behouden.

‘’Ik geloof dat we weg moeten uit die drukke maatschappij waarin je geleefd wordt.
Waarin je zelf niet meer de regie over je eigen leven hebt.
Dat je niet doet waar je energie van krijgt, je moe en gestrest bent.
Dat er geen tijd en rust is voor aandacht en liefde aan jezelf.
De wereld heeft meer liefde nodig.’’

Ik vind het onbegrijpelijk en super zonde dat er nog zoveel mensen zo druk zijn, maar niet met de dingen die ze geen energie geven.
De kracht van mijn trainingen en workshops, is dat we kijken naar jou als ondernemer / medewerker, maar ook naar het bedrijf zelf 

en haar bedrijfsprocessen.
Het is daarom mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met een ''easy business'', zodat ze meer Rust, ervaren, tijd & energie hebben

en toch hun doelen behalen. 

Sinds juni 2022 focus ik met Isi Day Support daarom enkel nog op het helpen van drukke ondernemers & medewerkers aan persoonlijke effectiviteit.

En help ik met plannen, slimme werkwijzen, structuur aanbrengen in je bedrijf en slimme geautomatiseerde processen.
Zodat je gemakkelijker overzicht hebt, efficiënter werken en rust ervaart.
Hierdoor blijft er meer tijd over voor kwaliteit, de klant en creativiteit zodat het bedrijf hierdoor samen met haar tevreden medewerkers weer kan groeien.


Ben je benieuwd hoe ik jou hierbij kan helpen?

Neem dan contact op, ik denk graag met je mee. 

Kort over mij;

 

 

 

  • ik woon in Zoetermeer met mijn verloofde en twee zoontjes (2 en 5 jaar)

  • ik hou van goed voor mijzelf zorgen, zoals gezond eten, massages, schoonheidsbehandelingen, persoonlijke ontwikkelingen Healthy lifestyle en besteed daar ook veel tijd aan 🙂

  • Mijn droom is een tweede huis op Curacao

  • Vroeger danste ik, nu hou ik er nog steeds van, maar doe ik het vooral op feestjes

  • Door wandelen in de natuur vind ik rust

  • Leuke dingen doen met mijn gezin geeft mij intens veel geluk!