Ben jij op zoek naar meer tijd, energie, en minder drukte? En wil jij toch je ambitieuze doelen behalen?

Laat mij je helpen bij de implementatie van de all-in-one Workspace ‘Notion’ in je bedrijf, dé app die ervoor zorgt dat je bedrijf kan groeien.

Vraag hier een gratis adviescall aan waarin ik je laat zien welke processen geoptimaliseerd kunnen worden met behulp van Notion, zodat je meer rust en tijd hebt.

Ben jij;

Een ondernemer die uit zijn passie een bedrijf is gestart.Wat begon als een passie is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze scall-up met meerdere medewerkers. Het gaat goed en je bent nu op het punt beland waar je beslissingen moet nemen om je onderneming succesvol uit te bouwen. Je ziet in dat er veel tijdwinst bij medewerkers te behalen valt als de interne processen geoptimaliseerd worden. Alleen grote programma's als Exact  die kosten direct duizenden Euro's. En je hebt geen zin in een dure consultant.

 Je bent daarom op zoek naar een all-in-one workspace die overzicht geeft, met jou meegroeit, zonder dat het veel tijd en geld kost. Je moet beslissingen nemen om je onderneming succesvol uit te bouwen, je wil efficiënt samenwerken met jouw team. Je bent op zoek naar tijd en ruimte, om meer klanten aan te trekken en omzet te genereren, alleen je medewerkers verliezen op dit moment hun tijd aan inefficiente workflows. Ze werken met verschillende tools, en hebben data op verschillende plekken gedocumenteerd. Je wil dat het werk goed overdraagbaar is!

 

Je hebt al zelf wat geprobeerd in Trello, Google docs of Evernote om een efficiënte workflow in te richten. Maar het biedt toch nog niet het juiste overzicht wat jij zoekt, het blijkt niet overzichtelijk en moeilijk toepasbaar voor de medewerkers. Je zoekt een systeem waarbij je alle systemen op dezelfde plek hebt staan zodat er overzicht en focus is in je bedrijf. 

Zodat je medewerkers minder tijd verspillen aan het zoeken van documenten of informatie en je efficiënter kunt groeien in minder tijd.

Je weet dat als jij door wil groeien naar de duurzame succesvolle onderneming die je voor ogen hebt, dat je workflows en systemen op orde moeten zijn. En dat zijn ze op dit moment echt nog niet.

Je bent nu op het punt dat je;

 

 • Vanuit je hoofd werkt, en je een tweede automatisch geheugen mist.

 • je niet ‘’in control’’ voelt, omdat informatie en data op verschillende plekken staan 

 • je niet kan groeien, omdat je teveel tijd kwijt bent aan het werken in je bedrijf

 • geen goed overzicht hebt van je taken, klanten, financiën

 • je tijd verliest, omdat de workflows niet geautomatiseerd zijn

 • je minder klanten kan helpen dan je wil omdat je tijd tekort komt

 • werk goed wil over kunnen dragen als een medewerker weg gaat of ziek is en de info niet benaderbaar is

 • op zoek bent naar een systeem die niet duur is, maar waardoor je wel effectief kan groeien

 • Je bent er klaar mee om alles zelf uit te moeten zoeken, daarom weet je dat je externe hulp nodig hebt.

Hoe fijn zou het zijn als je 1 workspace hebt waar vanuit je medewerkers met dezelfde informatie werken. Je taken kan toebedelen, meeting notes kan bijhouden  informatie bij je klantenkaarten kan opslaan en je niet hoeft te switchen van verschillende apps.

Jouw onderneming kan uitbouwen naar een succesvolle onderneming, en dat jouw systemen en processen daarop aansluiten?

Zodat jij voldoende tijd hebt om klanten aan te trekken, en om de juiste kwaliteit te leveren. En je team slim werkt, en zich vooral kan focussen op de klant, i.p.v. administratieve rompslomp.

Juist in deze fase moet je slim investeren.

Daarom verlang je naar een geautomatiseerde workflow dat ervoor zorgt dat;

 • Je vanuit 1 tool je bedrijf kan managen

 • Er altijd overzicht is van je managementinformatie. Ook als een medewerker niet aanwezig is.

 • Je meer tijd aan je klant kan besteden

 • Slim kan samenwerken, door de tool in te richten naar jouw werkwijze

 • Je nieuwe functies kan inrichten, zonder meteen dure extra pakketten moet aanschaffen

 • Rust geeft in de organisatie, omdat iedereen op dezelfde manier documenteert 

 • je werkt met standaard templates

 • is ingericht op jouw bedrijf

Het goede nieuws is, die is er!

Het is tijd voor actie!!

Hoe langer jij wacht met het automatiseren van jouw workflows, hoe langer je tijd verspilt.

En hoe meer risico je neemt dat je processen en systemen niet meer aansluiten op jouw onderneming. Als je zorgt dat dit goed op orde is, ben jij je concurrent al 10 stappen voor en voorkom je dat je straks 3x zoveel tijd eraan kwijt bent.

 

Zodat jij;

 

 • succesvol je onderneming kan uitbouwen

 • tijd hebt voor je klanten

 • jij en je medewerkers efficiënt werken

 • jij voorbereid bent op de groei van je onderneming

 • je werk goed kan overdragen aan werknemers

 

 

Wil jij weten welke workflows in jouw onderneming jij kan automatiseren?

 

Hi, ik ben Rian, ik help snelgroeiende start-ups met de alles-in-1-tool ‘Notion’ aan een slim geautomatiseerd proces. Zodat de medewerkers gemakkelijk overzicht hebben, efficiënter werken en rust ervaren. Hierdoor blijft er meer tijd over voor kwaliteit, creativiteit en de klant. zodat het bedrijf hierdoor samen met haar tevreden medewerkers weer kan groeien.

Sinds ik Notion heb ontdekt is het mijn missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij het implementeren van deze tool.

Ik kijk ernaar uit om jou de voordelen van Notion voor jouw bedrijf te laten zien. En je vervolgens te helpen bij de implementatie van Notion binnen jouw bedrijf. Dit zorgt er gegarandeerd voor dat je meer tijd voor je klanten hebt en, zodat en jij je onderneming succesvol blijft uitbouwen.

 

Lees hier over mij

Laten we samen jouw organisatie klaarmaken om verder te groeien

Vraag hier een gratis adviescall aan zodat jij weet hoe jij je bedrijf efficiënter kan inrichten door geautomatiseerde workflows.