PLANNINGSSESSIE

EASY BUSINESS

HOE ZOU HET ZIJN, ALS JE MEER OVERZICHT, RUST EN TIJD HEBT?

 

Je bent een onderneming begonnen vanuit een passie. Je krijgt er zoveel energie van en je onderneming loopt goed. Je begint te groeien, veel kansen komen voorbij, leuke samenwerkingen en verschillende projecten. Damn that feels good! …Maar wacht even. Waar is je focus gebleven? Waar is die vrijheid gebleven, die je als ondernemer zo graag wilde.

Je bent veel tijd kwijt aan het runnen van je onderneming en alle randzaken. En je doet nu zoveel verschillende dingen tegelijk. Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd.

Aan het einde van de avond plof je zonder energie op de bank neer. Je bent het overzicht even kwijt.
Hoe kun je nou je passie blijven uitvoeren, zonder al te veel energie en tijd in de bedrijfsvoering van je onderneming te steken?

Ik zal het je verklappen!

Dat kan door middel van een focus, goede planning, automatiseren van processen en structuur.

Oke.. klink goed! Maarre, hoe dan? Daar ga ik jou mee helpen tijdens de planningssessie easy business!
Meer weten hoe ik dat doe? Lees dan snel verder.


WAAROM KAN IK JOU HELPEN?

 

Hi, ik heb mezelf nog niet voorgesteld. Ik ben Rian van Holsteijn, online business manager. In mijn carrière staat plannen, organiseren en structureren centraal.
Mijn planning & organisatie carrière begon bij Paleis Noordeinde. Daar organiseerde ik samen met mijn collega’s alle evenementen binnen de paleizen. Ik heb de middelbare hotelschool gedaan, en de Hbo-opleiding Management, Economie en recht. Aangevuld met tal van verschillende cursussen zoals projectmanagement, boekhouden etc.

In de verschillende functies die ik heb uitgeoefend, zoals Office manager, medewerker bedrijfsvoering en Project Management Officer staat planning & structuur centraal.
Door te werken met verschillende managers en directeuren, kan ik goed inschatten wat iemand nodig heeft om optimaal zijn werk te kunnen doen.

 

Waar ik het meeste heb geleerd, is in een organisatie die groeide van 16 naar 150 medewerkers.
Ik mocht daar de bedrijfsvoering organiseren. Een grote uitdaging. Er werkte veel ambitieuze en creatieve vrouwen in de organisatie. Hoe groter, hoe meer hoe beter. Maar je merkte ook dat de organisatie de focus verloor. Daar hebben we focus aangebracht, maar ook processen ingericht en geoptimaliseerd en systemen geïmplementeerd.

Ik ken veel creatieve en ambitieuze ondernemers die ook nog eens moeder zijn. Het is niet altijd makkelijk om alle ballen in de lucht te houden. Mijn missie is daarom dat jij een ‘easy day’ hebt!
Een dag waarin jij overzicht hebt, je to-do’s af hebt, je processen op rolletjes lopen, je doelen behaald en jij aan het einde van de dag nog energie over hebt.


Wat gaan we doen?

 

1. Kennismakingsgesprek  (± 0,5 uur)

 

In het kennismakingsgesprek analyseren we aan de hand van vragen waar jij vast loopt en wat jouw wens is. We kijken naar de huidige situatie en hoe de gewenste situatie eruit ziet.

 

2. Aan de slag met jouw doelen en planning (± 1,5 uur)

 

In de eerste sessie gaan we aan de slag met jouw doelen en planning.
Door alle verschillende werkzaamheden, klanten en projecten ben je het overzicht kwijt. Je hebt het gevoel dat je te veel ballen in de lucht moet houden. Je wil graag een heldere focus, concrete doelen, en een planning die jou richting geeft.

Doelen stellen

We beginnen met een brainstorm om jouw doelen voor de komende periode concreet te maken. Zodra we jouw doelen helder hebben, delen we deze op in subdoelen. We spreken af wat de KPI’s zijn. Door middel van een methode stellen we prioriteiten.
Nu we jouw doelen en focus concreet hebben, hebben we focus gecreëerd.

Overzicht creëren

Vervolgens gaan we overzicht creëren in alle acties en lopende projecten. We inventariseren welke activiteiten er nu allemaal lopen en wat de komende activiteiten/projecten zijn. We kijken welke acties er nodig zijn om je doelen te behalen. Zodra we dit inzichtelijk hebben, gaan we aan de slag met de planning. We kijken naar de deadlines, prioriteit en tijdsperiode van de acties en projecten.
We delen de acties in, in categorieën om overzicht te creëren. Je leert planningsmethodes, zodat jij voortaan zelf een gestructureerde planning kan maken. Jouw planning krijgt vorm!

Je hebt een overzichtelijke focus voor de komende periode, concrete doelen, en je hebt een planning om daar te komen.

 

Tijd om de balans op te maken

Door middel van een planningstool, analyseren we of de planning haalbaar is. Welke projecten moeten nu, en wat kan later? We bepalen jouw roadmap voor de komende 3 maanden.

Ook kijken we ook naar de gewenste omzet vs. de tijd die je hebt. Hoeveel tijd moet je in welke dienst stoppen, om je gewenste omzet te behalen? Besteed je nu je tijd aan de juiste dingen? Hoe ziet jouw tijdsbesteding er het beste uit? Waar kun jij tijdswinst behalen?

Je krijgt zelf ook beschikking tot deze planningstool, zodat je dit de komende periode kunt bijhouden. Daarnaast ontvang je na de sessie een op maat geschreven advies over op welke vlakken jij jouw business en processen kunt optimaliseren. Bijv. het automatiseren van je klantproces, een boekingssysteem implementeren, of een VA aannemen.

Na de eerste sessie heb jij jouw doelen concreet, je focus, overzicht in al je acties, en je weet hoe jij jouw tijd het beste in kunt zetten, om de meeste omzet te halen.

2. Werkroutine inrichten (± 1,5 uur)

 

Ben jij het zat om je dag te laten bepalen door ad-hoc werkzaamheden? Wil jij zelf weer controle over je dag? Overzicht hebben, rust, doen waar je energie van krijgt? Dat gaan we organiseren door o.a. het inrichten van jouw optimale werkroutine! Naast het hebben van een gestructureerde planning en overzicht, is het belangrijk om een efficiënte werkroutine te hebben. En deze vol te houden!
Dit is hoe we dat gaan doen:
Eerst gaan we kijken hoe jouw huidige werkweek eruit ziet. We inventariseren de verschillende type werkzaamheden je doet. Hoe jouw ideale week eruit ziet, en hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw week er zo uit ziet. Wil jij elke woensdagmiddag vrij om je kinderen op te halen van school? Dan nemen we dit mee in jouw weekplanning. Ik leer je methodes, waardoor jij je week productiever kunt indelen.
Ook gaan we aan de slag met het maken van een weekplanning. Door het maken van een weekplanning, ben je voorbereid op je week. Je weet wat je te doen staat en je werkt gefocust aan jouw doelen.
Ook leer ik je hoe je je werkroutine kunt volhouden, zodat jij vanaf nu alleen nog maar easy day’s hebt!

3. Inrichten en instructie planningsbord (± 1 uur)

 

De tijd van je to-do lijst op een post-it schrijven, een actie naar jezelf mailen is voorbij! Het is tijd om jouw to-do lijst te digitaliseren. Waarom? Op deze manier heb jij je to-do lijst altijd bij de hand (laptop en mobiel). Je hebt alle to-do’s in 1 systeem / overzicht. En een digitale to-do lijst kun je slim inrichten, zodat je to-do’s bijv. automatisch worden geprioriteerd. Een planningstool ondersteunt jou.
We gaan aan de slag met het inrichten van een planningsbord in Trello, zodat jij na de sessie direct aan de slag kan! Door dit planningsbord, kan jij sturen op je planning. Het planningsbord geeft duidelijk inzicht en overzicht in je planning. Ik geef je instructie over de tool en hoe je de tool moet gebruiken.
Daarnaast nemen we tijdens de tweede sessie het advies door dat ik voor jou heb uitgeschreven over hoe jij jouw business kunt optimaliseren.

5. Check-up (1x 20 min)

 

Na dit traject, hebben we een check-up moment van 20 minuten, om te kijken hoe het gaat.
Tijdens dit check-up moment evalueren we de laatste tijd en jouw planning. Het check-up moment is twee weken na de laatste sessie.

Samengevat:

 

In totaal hebben we dus vier contactmomenten.

Tussen de eerste en tweede sessie zit een week, omdat ik ook tijd nodig heb om tussendoor je planning te maken, advies te schrijven en tool in te richten.

Heb jij nog langer een stok achter de deur nodig? No worries! Je kunt ook kiezen voor een abonnement, waarbij we drie maanden lang, elke maand een uur jouw planning evalueren en bijsturen, voor maar liefst €35,!

Dit ontvang je bij de planningssessie

1. Werkboek met technieken, advies op maat en opdrachten. Zodat jij op elk moment van de dag informatie over de handige methodes kan opzoeken, maar ook om je werkroutine bij te houden.

2. Een uitwerkte planning; met deze planning ga jij jouw doelen wél behalen.

3. Roadmap; jouw focus en roadmap voorde komende tijd is visueel. Je kan deze ophangen in jouw kantoor.

4. Format planning; in deze planningstool kun je altijd jouw planning bijwerken en kijken jouw optimale tijdsbesteding bepalen.

5. Planningsbord in Trello: met deze planningstool heb jij overzicht in al jouw to-do’s.

Werkroutine op maat; Door deze werkroutine, heb je zelf weer controle over je dag.

Wat anderen over de planningssessie zeggen;

Ben jij klaar voor meer rust, overzicht, focus en het behalen van jouw doelen?

 

Na deze sessies, werk je efficiënter. Waardoor je meer tijd over hebt. die jij weer kunt besteden aan jezelf, je passie of andere dingen waar je energie uit haalt.

Doordat jij een gestructureerde planning hebt om jouw doelen te behalen, bespaar je energie en tijd. Je hoeft niet meer elke dag van taak naar taak te switchen en de dag te eindigen met het gevoel dat je niks hebt gedaan. Jij kunt jouw gewenste omzet behalen, doordat je jouw tijd goed investeert.

De investering

 

De investering om voortaan te werken in een easy business is slechts €499,- excl. BTW.

En een investering van 4 uur van jouw tijd.

Het resultaat?

Minstens een uur per dag tijdswinst, meer omzet door efficiëntere tijdsbesteding.
Maar vooral, meer rust en energie!

Ben je enthousiast?

 

Via onderstaande knop kun jij de planningssessie ‘’easy business’’ direct bestellen! Na het invullen van jouw gegevens, kom je op de betaalpagina terecht. Je kunt de betaling voldoen via IDEal, factuur, of creditcard. Ik neem binnen 12 uur contact met jou op, voor het inplannen van de afspraken.

Wil je eerst nog even sparren om te kijken of de planningsessie ‘easy business’ iets voor jou is?

Plan dan via onderstaande knop een sparringsessie in.

Boek hieronder de planningssessie!

Voor wie is het?

 • Jij bent ondernemer of werkt in een kleine of middelgrote organisatie
 • Jij hebt toffe projecten, of veel opdrachten.
 • Jij wil jouw doelen en succes behalen.
 • Jij wil precies weten wanneer jij wat moet doen.
 • Jij wil sturen op jouw doelen en resultaten.
 • Jij wil een overzichtelijke planning, controle en duidelijkheid.
 • Jij wil prioriteiten kunnen stellen.
 • Jij wil een werkroutine die werkt!

 

Wat is het resultaat?

 • Jij hebt een gestructureerde planning die bijdraagt aan jouw doelen.
 • Jij kent een planningsmethode die je altijd kan toepassen
 • Jij hebt een handig format voor het stellen van prioriteiten
 • Jij hebt een format voor het neerzetten van een planning en stellen van prioriteiten
 • Je hebt een handige werkroutine zodat je je planning kan beheren.
 • Jij hebt een handige planningstool
 • Jij hebt een format voor contentplanning
 • Jij hebt een Roadmap voor de komende tijd

Vragen?

Je kunt mij bereiken via onderstaande contactgegevens.